Autobedrijf Hong-Paul Duiven
NL  EN
Home Over Ons Tuning Revisie Diensten Contact Afspraak Offerte Klantenservice

Autobedrijf Hong-Paul

Autobedrijf Hong Paul

De betaalbare autogarage in Duiven en omstreken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.Niet alleen voor regulier onderhoud en APK maar ook voor specialistische werkzaamheden zoals hybride auto's, DSG, revisie, laadpalen etc.

Bij onderhoud en montage maken wij gebruik van universele A-merk onderdelen, of  bij Mercedes bijvoorbeeld originele onderdelen. Op alle door ons gemonteerde onderdelen geven wij garantie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het autovak en meer dan 15 jaar als zelfstandig garagebedrijf, beschikken wij over ruime ervaring en kennis van diverse merken als Audi/Vw, Mercedes, Volvo, Japanse, Franse, en Italiaanse merken.

Service is ons sleutelwoord! 

Bij Autobedrijf Hong-Paul is service geen loze kreet: bij ons is de klant koning! Afspraak is afspraak, u krijgt een eerlijk en duidelijk advies en reparaties voeren wij in overleg uit. Dit voorkomt verrassingen achteraf. Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen. Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice en voor de sportievelingen staat een leenfiets ter beschikking. Op afspraak kunt u tegen een geringe vergoeding eventueel gebruik maken van onze leenauto. Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service! Kom gerust eens kennismaken: we hebben lekkere koffie.